Top

СТАЦИОНАР

Леглова база

В стационара на хирургическа болница „Проф. Темелков“ се приемат пациенти за диагностика на заболявания, свързани със заболявания на: хранопровода; дванадесетопръстника и стомаха; заболявания на дебело черво, право черво и анус; черен дроб; жлъчни пътища; панкреас и туморни заболявания в тези области. Оперативните процедури са в областта на коремната хирургия, проктология и урология.

 

Всяка стая е оборудвана с две или три болнични легла, като всяка от тях разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор, климатик и безжичен интернет.

 

Стационарът заема площ от три етажа в болницата. За удобство на пациентите е на разположение асансьор, който улеснява придвижването из лечебното заведение.

 

За спокойствие и контрол на състоянието на лежащо болните осигуряваме 24 часово наблюдение от квалифицирани специалисти и медицински персонал, от които ще получите внимателно и професионално обслужване, пълна информация за поставената диагноза, и анализ на алтернативите за лечение.

 

С грижа и мисъл за всеки един пациент ние предоставяме разнообразие от диетични хранителни режими, съобразени с профилактиката и лечението на съответното заболяване.