Top

ЗА БОЛНИЦАТА

“Специализирана хирургическа болница за активно лечение Професор Темелков”

 

Варна 9000, ул. Алеко Константинов №5 • тел.: 052 600 126 • 052 600 127 • 0899 98 57 75

 

Специализирана Хирургическа болница “Проф. Темелков”  е основана през 1996 година, като база за извършване на хирургически прегледи, манипулации и операции.

 

Болницата разполага със 12 стаи за лежащо болни, три операционни зали, кабинети за ехографски, хирургичени, урологични, гастроентерологични, гинекологични, неврологични, ортопедични и УНГ прегледи.

 

Във вътрешния двор на болницата е разположена модерно оборудвана клинична лаборатория, в която ще бъдете бързо, внимателно и професионално обслужени. Диагностичното звено е създадено в помощ на пациентите, а непосредствената му близост до кабинетите е удобство за тези, на които предстои диагностициране или лечение на заболяване.

 

Предлагаме на Вашето внимание възможността да бъдете комплексно обслужени, за да получите правилна и навременна диагноза.

 

В болницата работят квалифицирани специалисти, от които ще получите внимателно обслужване, професионален подход и пълна информация за поставената диагноза, и не на последно място – подробен анализ на алтернативите за лечение.

 

Болница “Проф. Темелков” работи денонощно с пациентите в стационара, а за прегледи и консултации, регистратурата е отворена от 08:00 до 19:00 ч.